Hvad er Jambo Shule

Bogudgivelse

Aug. 2018

 

Kan du høre vinden hviske?

Én af de drivende kræfter bag Jambo 

Shule har igen skrevet en støttebog, hvor overskuddet går til foreningens arbejde i Kenya. Der vil være bogreception på den fiktive roman, Vinden hvisker, og vi håber selvfølgelig at se dig:

Lørdag d 1. september klokken 13.00-17.00.

My Fair Ladies donerer bobler og lader propperne springe til en festlig dag.

Kunstneren Bjarne Sørensen har malet bogens cover og vil på dagen udstille en række kultegninger inspireret af den del af bogen, som udgør en række breve fra kolonitiden i K

 

My Fair Ladies

Mikkel Bryggers Gade 11 

1460 København K

 

Lidt om bogen:

Romanen er en anderledes og flamboyant fortælling om den rastløse og yderst højreorienterede Tobias, der en dag modtager besked om, at han er enearving efter en ukendt farbror.

Uvidende drager han mod Lyngklithus, hvor hans eksotiske farbror, Pierre, holder hof. Her må Tobias sande, at han på grund af arvesagen må tilbringe flere måneder. Lyngklithus tiltrækker typer af mennesker, som Tobias aldrig havde forestillet sig at skulle omgås.

Alt tyder på, at farbror Pierre gemmer på en stor familiehemmelighed. Han har dog på ingen måde travlt med at løfte sløret for noget som helst, men dyrker i stedet de gamle dyder som pianospil og højtlæsning af gamle breve fra familiens afdøde veninde, der havde en farm i Afrika.

Historien er en fortælling om menneskelig forandring. Livets fundament er ikke kun bygget af firkantede klodser, men også af ånd. Vi kan kaste os ud i uvante situationer, hvor det vante miljø ændres, og mødet med nye mennesker kan bibringe os nye værdier, der får os til at tænke. 

Bogen er skrevet af Jean-Lorentz Lafontaine og redigeret af Anne Ravn og Klavs Skovsholm