Hvad er Jambo Shule

Maj 2017

 

Den danske sommer er endeligt kommet, solen står højt på himlen, og bringer glæde til folk og fæ. I Jambo Shule har vi brugt de mørke vintermåneder på at forberede det nye års arbejde. De unge som vi sponsorerer skolegang i Kisii, klarer sig alle godt, og næste år rykker de alle op i gymnasiet og en skal på den afsluttende udannelse. Økonomien i Kenya er presset som aldrig før, og vores arbejde har aldrig været så berettiget som nu, og det er vigtigt at finder midlerne til at vores unge kan fuldføre deres uddannelser, så de får et ståsted i livet, og kan støtte deres familier. 

Derfor sætter vi en lille kampagne i gang, hvor den nye bestyrelse hver især fortæller hvorfor de mener det er vigtigt at hjælpe disse unge i Kisii, vi bringer et uddrag her påsiden.

 

Vi håber samtidig I vil være med til at sprede rygtet, og husk ved donationer over 200 kr. pr gang, kan der opnåes skattefradrag igennem Oikosfonden.

 


 

 

Vil du gøre en forskel...?

Hej jeg hedder Phillip Dodi,  jeg hjalp Jambo Shule med opstart i Kenya i 2011. Siden er jeg kommet til Danmark, og gået aktivt ind i bestyrelsen her.

Jambo Shule har gennem årene hjulpet børn i Kenya på mange måder. En hjælp der er uvurderlig for disse børn, der ellers ikke havde fået en uddannelse. Men ugifterne stiger i Kenya, og vi har brug for din hjælp til at gøre en forskel for disse børn...bliv medlem... for lige præcis det beløb, du har lyst til at donere om året. 

 

Følg linket og sikre en fremtid.

http://www.jambo-shule.dk/danish/form/7-jambo-medlemsskab

 

 

Med Venlig hilsen Dodi

 

 

dodi lille


 

Hej Jambovenner 

 

Jeg hedder Bob og er 30 år - jeg har været med i Jambo Shules bestyrelse siden 2015, et engagement jeg ikke ville være foruden, siden 2011 har Jambo Shule sørget for en flok forældreløse børns skolegang, Disse er nu ikke længere børn, men unge mennesker der skal på videregående uddannelser. Det er i sig selv en sejr - men hvis vi skal lykkes med at følge dem til dørs har vi brug for DIG. Økonomien i Jambo Shule bliver over de kommende år presset og skal vi lykkes med at følge de unge mennesker til dørs, så meld dig ind i dag. Det koster helt ned til 100 kr. pr år og gør en verden til forskel. 

 

Følg linket her, det er lige til. 

http://www.jambo-shule.dk/danish/form/7-jambo-medlemsskab

 

Jambo Hilsner fra Bob

 

bc


 

 

 

Vil du give en hånd med?

 

Jeg hedder Jean og som medstifter af Jambo Shule har jeg været med fra den spæde start, hvor vi lagde kimen til at seks fantastiske børn blev sikret skolegang. Mange projekter med at genopbygge skoler i slummen, og hjælpe børn på børnehjem er stødt til siden. Men de seks børn vi begyndte med er nu alle unge mennesker, der de kommende år skal skal på vidergående uddannelser. Økonomien i Kenya er presset som aldrig før, priserne på de basale madvarer er på himmelflugt, så derfor har vores arbejde aldrig været mere nødvendig end nu. Men vi kan ikke gøre det alene, derfor håber jeg, du vil give en hånd med og melde dig ind.. det kan klares fra 100 kr. om året, og hver en krone tæller.

 

 

http://www.jambo-shule.dk/danish/form/7-jambo-medlemsskab

 

Med de varmeste filantropiske hilsner Jean

 

 

jean lille


 

 

 

Hej kommende Jambo-støtter

 

Mit navn er Dan og nyeste medlem i bestyrelsen for Jambo Shule.

 

Arbejdet som vores lille foreningen udfører, har en enorm værdi for kenyanske skolebørn.

 

Gennem din støtte sikrer vi hvert år, at børn får sig en uddannelse. Foreningen har nogle år på bagen, hvilket har medført de første børn i projektet, nu skal i gang med videregående uddannelse.Uddannelse giver muligheder og er med til at sikre velstand. Alle børn bliver et forbillede for deres familie, lokalsamfundet og troen på en bedre fremtid.

 Vær med til at sikre fremtiden, for at børn får sig en uddannelse. Du bidrager med 100 kr. for et år.

 

Gør det før din nabo!

 

 

http://www.jambo-shule.dk/danish/form/7-jambo-medlemsskab

 

 

Med venlig hilsen Dan

 

dan lille